Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en vårdslös dröm

vaknar av en
vårdslös dröm
där i jag
kastar, ner, dig,
under en kulle av överkast
leker med
minnet utav dig

när läpparna
skrapar
smälter ett
slutsteg i mig

klart det bränner

det är ett minne




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-12 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström