Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte så lätt alla gånger det här med att vara förälder ... - Ty hur man än gör så är det en naturlag att någonting blir fel eftersom fasförskjutning mellan generationer är en viktig del ...


Det gör ont i mig ...

... när du
så snart någonting saknas
finner ut argument
som ska göra det hållbart
för att du ska kunna
skylla på mig ...

Vet inom 
att jag är utan skuld
men likväl
kan jag känna tvivel 
på mig själv 
och låta oron gnaga
inom en hel dag ...

Men det är väl
en sådan där grej
som hör till 
konceptet 
att vara pappa
till en tonårstjej ...

Att det gör ont
när du utan eftertanke
tvärsäkert skyller
varje liten bortsprungen sak
på mig
är kanske blott ett tecken
på att att du är mer än guld
värd för mig ...

... och att jag
inte vill förlora mitt värde
som världens bästa pappa 
för dig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-13 08:55



Bookmark and Share


  Anna Nyman
Känner igen det där...
2014-05-14

  Nolltillhundra
Åh, den kändes i tårkanalerna. <3 :.(
2014-05-14

  Lena Själsöga Keijser
kanske är det så att just för att din dotter upplever sig trygg med dig...öser hon detta över dig...hon vet din kärleks djup att du stannar kvar
2014-05-13

  Stjärnöga
Underbart
kärleksfull..
kan inte ge
mer än
kärlek..
överallt
och hela
tiden..
som du gör :)
2014-05-13

  Coldasice VIP
Fin text!
Att vara förälder är aldrig lätt..
Jag har själv en dotter och dom kan vara rätt bökiga ibland, men bara kämpa på
2014-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP