Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du fattas mig ...


Din hand i min ...

... dina läppar
ömt mot min kind

... dina andetag
och din doft ...

... din själ
som berör min ...

... din kropp
och din hud
nära, tätt intill ...

Det är allt
jag just nu vill ...

... tillsammans
med allt som hör därtill ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-13 10:45



Bookmark and Share


  Harriette
En så vacker längtan....
2014-05-14

  Lena Själsöga Keijser
djup vackerlängtan
2014-05-13

  Stjärnöga
flödande enkel
men så
underbart
vacker i sin
kärlek..
2014-05-13

  Teresia Ridell
Mjukt, vackert, trevande.. !
2014-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP