Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmation ...


I såväl stort som smått ...

... det din närvaro
bringar mig i mitt liv
är mer än innerligt gott ...

... även om 
de färger du
fyller mitt universum med
förvandlas till grått
när du ifrån mig gått ...

Saknar 
känslan
jag får
när jag vaknar
med dig 
nära tätt intill mig ...

... Känslan 
blott du kan få
mig att känna inom
när jag vet
utan någon som helst
närvarande tveksamhet ...

... att du är den dig
som är ämnad för mig
nu och för all framtida evighet ...

Du fattas mig!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-13 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP