Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mot Sibirien

 

fångeskapens historia är flyktig

det är i de knappt upplysta hålen vi levde

så länge och tätt att kroppsdelarna smält samman

att bli frisläppta var det verkliga straffet

hur leva när inga minnen finns till hjälp

hur njuta när könen sugit sig fast ihop

det sotiga ångloket med oss i släp

lämnar plattformen i riktning

mot Sibirien

avvinkade av fostrens ofärdiga armar




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-14 21:01



Bookmark and Share


  Nanna X
grym!
2014-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch