Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanndröm

Solen lyser klarare

rakt igenom de gråa molnen

 som skimrar i rosa

 

dagarna bli längre

timmarna springer i väg från mig

längtan gör mig galen

 

nätterna är inte längre ensamma

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-14 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment