Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens teknik

Komponenter
som en gång omsorgsfullt monterats
på kärlekens kretskort
Fast lödda med känslornas hetta
till vad som verkade vara
det perfekta mönstret

Kortslutning
när virus kryper in
på kortets alla kretsar
Förvrider alla mönster
tills det inte går att använda mer
bit för bit bryts komponenterna ner

Avsaknaden av brandvägg
lämnar allt öppet och sårbart....

Vill kunna radera hjärtats hårddisk,
trycka på delete
Har försökt reboota så många gånger

Tänk om kretskort utav kärlek
och ett hjärtas hårddisk kunde vara
lika lätt att laga
som dem i teknikens värld

Men med känslor
är det långt mera
komplicerat

För mot känslor går det ej att finna
varken
brandvägg, antivirus eller återställningsskiva




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 356 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-05-15 11:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grrrrreat!!! Mycket finurlig
2014-06-05

  Lars Hedlin
Gillas mycket ;)
2014-05-17

  Yeppis
Finurligt skriven
2014-05-16

  Angel of love
Åh en galet bra text. Bokmärks direkt.
2014-05-15

  Marianne Räf
Det är, ju, sant! Mot vissa känslor
är det svårt att värja sig! Om det,
nu, går ALLS! :D
2014-05-15
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet