Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 14 Maj: 9/11-museum öppnar i New York


Nytt 9/11-museum i New York

 

Nu ska jag ta en tugga

av det stora äpplet

För att titta på en skugga

av paradisets Evas hjärnsläpp

 

Men hoppas jag hittar ett annat flygplan

och inte blir ytterligare en ingrediens

Som en staty i 9/11-museumets entréplan

oförmögen att själv förstå min existens

 

Men 9/11-museumet blir säkert välbesökt

i den stora staden New York

Tror inte det är långsökt

att på långt avstånd åse succéns rök




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-15 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP