Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden inräknas av gammal gubbe

 

En liten tid

av mitt liv

Kände jag kärlek

i underbart smek

 

Men alltid

blev mitt slit

Förvandlat

till skit

 

Nästa gång

tänkte jag gång på gång

Men aldrig

slapp jag krig

 

Varför hamnar aldrig jag

i lyckans skal

Suckade mitt hjärta

i smärta

 

Började leta fel

på min själ

För ett svar

till den tid som fanns kvar

 

Oromantisk

för ordbitsk

För liten ja du vet

påse med det

 

 Och så fortsatte det

tills självförtroendet smet

Och du blev en ensamvarg

inte ens arg

 

Du sluta leva

försöka överleva

Började fundera

på en sovande era

 

Och där är du nu

död på sju

Slutat räkna

döden inräknat

 

Klockan är slagen

utan signalen

Livet är över

utan lyckoklöver

 

Men du bryr dig inte

du ser inte

Längre livets mening

med dig i existensens ring




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-15 22:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorgligt, smärtsamt.....det är kanske inte så många som har funnit lyckan som varar, om man skulle fråga.
2014-05-16

  Annika Persson
Vi ska väl alla den vägen vandra.
Men först ska vi leva och ha det så bra vi kan. Ja, det var så jag tänkte, att utan fyrklöver är livet nästan slut.
Man måste ha lite tur också, hellre
i kärlek än i spel, för jag har aldrig varit så mycket för games.
2014-05-16
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP