Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stambytet klart, vad smart!


Pärlande skratt

 

trillar på min ändalykt,
ifrån dagens pärla
inte särskilt snyggt

gör en stenkul figur
att döma av faktum att
trillet trollar fram en skur
av klangfulla pärlemorskratt

 

2014-05-16     22:14




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-05-16 21:15



Bookmark and Share


  Gunnar Ideström
Tack för leendet på mina läppar. "Pärlemor" är annars ett av de vackraste orden jag vet.
2014-05-22

  Hans Christian
Blev glad av att läsa denna text !!!
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP