Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan vad kul för dom.

Tydligen ska han flytta ihop med henne.

Fan vad kul för dom.

Han skrev att hon var söt
han som aldrig ens kunde säga att jag var fin
han sa bara att mina ben var det snyggaste på mig

Tack för den.

Lite grät han när vi gjorde slut,
det var väl också allt.
Han ville knappt säga att vi var ihop.

Varför är han så mycket mer kär i henne än i mig.

Och mest:
varför har inte jag någon att vara mer kär i än vad jag var i honom.

Jag var inte ens kär i honom
så det borde inte vara så jävla svårt

Men jag är bara ensamensamensam
fyller sängen med kuddar och kramar ett gossedjur varje natt

Nästan tjugofyra år och kan inte sova utan en isbjörn.

Det är hans fel.




Fri vers av Kolsyra
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-17 00:23



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
jag kan se texten som en liten film, svart humor :)
2014-10-19

    Anna B
Jag ler när jag läser det här. Trots att det finns smärta så blir det så härligt tjurigt på något sätt, avväpnande. Är så himla svag för svart svart humor och den här texten var full av det. Önskar det här fanns som prosa, hade velat dyka ner helt i den här texten. Skitbra.
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Kolsyra