Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Åh tjejer, vi måste höja våra röster för att höras"


Speciell ikväll

Luften glittrar och sprakar av elektricitet
handen vilar lätt på hennes rygg
Hon är speciell ikväll

Bredvid henne hör hon en kommentar
kanske handlade den om vinet
eller om kläder
det kan ha handlat om sport
eller om mat
Det rev till i magen på henne

Hon höjer rösten och säger ifrån

Luften sprakar till
men glittrar inte längre
Handen vilar på en annan rygg

Hon är speciell ikväll




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-17 10:22



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ni bör höja era röster, så högt ni bara vill

vi bör sänka våra röster, tystnandes totalt

förutom våra applåder utav er

2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment