Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidens tand


Morte Död

Att leva, se dom nära

Försvinna sakta

För snart vara den äldste

Gör dig tankfull

Att kärleken är ändå livets gåva

Fuck the rest




Fri vers av Federico Romano
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-18 00:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA just så...
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano