Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte längre tonåring

Allt jag ville var ju bara att du skulle gå fram till mig.
För jag är alldeles för feg.
Jag dansar bredvid och försöker stöta in i dig,
men det är omöjligt.
Du stryker undan hennes hår.
Dina fingrar smeker hennes panna.
Och det är så orättvist.

Förstår inte vad jag gör fel.
Gör jag ens något fel.
Är det du som handlar felaktigt.

Våra ögon möttes,
ju.
Många gånger. Många kvällar.
Flera dansgolv.
Olika ställen.

Det var lite som på film.
Alla människor slänger med håret,
rökmaskinen sprutar ut rök,
jag ser absolut ingenting.
Ljuslyktor hänger i träden och musiken dånar.
Utomhus.

Ändå stannar du kvar.
Fast att jag erbjöd dig att följa med,
typ.
Du väljer inte mig.
Jag undrar om du valde henne.
Hann inte se, men hann känna.
Mina smutsiga tår som spretade i mina flip-flops,
de släpades hem den morgonen.




Fri vers av riverenvackerdröm
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-18 07:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
tragiskt, du borde blitt vald

bra text
2014-05-31
  > Nästa text
< Föregående

riverenvackerdröm
riverenvackerdröm