Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda läppar

Håll dig flytande när vattnet stiger
Ingen får veta att du gråter
du hoppar rakt i och släpper taget

För att du inte är stöpt i guld
med ögon av ebenholts
och hy som elfenben

Du har slagit knut på dig själv
och förseglats av
Röda läppar




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-18 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment