Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröjande

 

det visas mig en öppning

det nyas lockelse

som vore det gamla gammalt

en frälsning urblekt på sötma

som jag stoppar munnen full av

med bara raglande berusning

dräglandet

 

så vad nu

att gå in med nytt blekmedel

för en ny start

nytt liv kanske

jag vet inte

 

mötet då vill inte lämna mig ifred

är det färdigt nu

skärp dig för fan säger du

min blick glider förbi dig

någon millimeter bara, tillräckligt

att se den andra som väntar




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-19 10:42



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Sista raderna är riktigt fantastiska!
2014-06-02

  Nanna X
bilden känns helt självklar. gillar sötman blekmedlet och dräglandet.
2014-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch