Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sammanställning av "Vila", "Fortsatt vila" och "Återupptagen vila" på uppmaning. Den fullbordade sviten med namnet "Fullkomlig vila".


Fullkomlig vila (haikusvit)

 

Mellan skuggorna
på altangolvet
en spindel


Långsamt
närmar sig spindeln
mina tår


Vickar på tårna
ner mellan golvplanken
försvinner spindeln

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 290 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-20 08:40



Bookmark and Share


  Deva
En fin berättelse! Människan möter spindeln - funderar på hur spindeln "tänker";-)
2014-05-23

  Connie
Jag ser det hela framför mig! Så vacker, avkopplande och somrig! Jättemysig text!
2014-05-23

  Gunwale VIP
Lättjefullt och inget stort som händer. Ändå är det just den här typen av bilder som dyker upp när man långt senare ser tillbaka på "hur det var då" (har jag märkt...)!
2014-05-20

  petter rost
Min synvidd och -längd är begränsad, men så långt den räcker är nog denna svit en höjdpunkt i din så rika haikudiktning. Jag jan inte mer än tacka, applådera och lägga in den som märke i min bok för sådana.
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H