Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickor som jag blir ingen kär i

Flickor som jag blir ingen kär i
Med såna ostädade rum
Sådär så man knappt kan skönja golvet
Med skrynkliga lakan i sängen

Flickor som jag blir ingen kär i
Det ligger kanske i hållningen
Vi lärde oss inte förrän sent i livet
Att skjuta bak axlarna

Flickor som jag blir ingen kär i
Vi är för burdusa i orden
Vi talar som om vi vet allt om allt
Och vi låter alltid så mycket

Flickor som jag blir ingen kär i
Vi ler inte ens särskilt fint
Vi ler inte särskilt ofta heller
Ler liksom mest av artighetsskäl

Flickor som jag blir ingen kär i
Vi har nära till tårar och nära till trots
Allting lyckas alltid komma för nära
Så vi skyddar oss med cynism

Flickor som jag blir ingen kär i
Med leverfläckar i ansiktet
Med plattfot och med mild skolios
Med jättestora händer

Flickor som jag blir ingen kär i
Vi ska alltid va så dramatiska
Vi tatuerar oss så fort vi blir arton
Och tvingas leva med bläcket sen

Flickor som jag blir ingen kär i
Inte ens vid första anblicken
Vi hoppas dom aldrig ska märka nåt
Om hur veka vi faktiskt är

Flickor som jag blir ingen kär i
Vi super oss fulla på smuggel
Sen röjer vi allt på bara en timme
Och hatar oss resten av kvällen

Flickor som jag blir ingen kär i
Vi har mest bara fåfänga drömmar
Hos oss finns det nog ingenting att hämta
Oss kommer ingen bli kär i




Bunden vers av ester.b
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-19 23:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
jodå, det blir vi visst det
2014-05-31

  Saring
Superfin. Älskar den och känner igen.

Och så här: Flickor som du blir Någon kär i. Någon Fin.
Det kanske tar tid att finna vägen bara.
Vägen fram till flickor som du kan vara lite svårnavigerad nämligen.
Vara lite lång och vinglig bara. Men Någon hittar till slut. Någon Fin.
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

ester.b
ester.b