Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vecka i Barcelona

 

Han omskriver sanningen

kanske för att
det är enklast så...

tilliten flämtar
bleknar
hon tvekar
vill inte stanna upp
men misstror

Sorg och förtvivlan smärtar
          
tankarna 
nära vansinne...
         
kärleken vacklar
svartsjukan bränner
tänder hämndlystet
gnistan till känslan 
som spottar på förvrängda ord
och lögner

Han kräver mer

lovar allt och alltid...

hon backar
sårad 
slagen till marken  
själen sargad
sluter sig som en mussla
ovillig att ge
oåtkomlig för beröring

Han jagar
hon flyr




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-22 20:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt bra skrivet!
2014-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP