Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... Och ändå visar jag ju inte ens en bråkdel av vem den mig du möter här i verkligheten egentligen är ... Dock är jag en ocensurerad öppen bok för den vilken jag ämnad är ...


Tänk att det finns så många dig ...

... vilka var och en
tror sig om 
att vara den rätta för mig ... 

... utan att ens
ha träffat mig
och än mindre
oftast ens ej
pratat med mig ... 

Lite tragiskt i sig
eftersom 
det blott bara finns
en endaste en av mig ... 

Och dessutom 
en sådan mig
som inte ens 
i min vildaste fantasi
kan föreställa mig
hur min själ
och
mitt hjärta
skulle kunna komma överens
och ena sig kring ...

... vilken av alla dessa dig
som skulle kunna ha en chans
till att vara den 
som är den som är
så där alldeles speciellt
potentiellt ämnad för mig ...

... utan att jag först
i verkliga livet 
på riktigt fått möta dig ...

Men det jag lärt av livet
är att vara speciellt rädd om mig
eftersom det är 
så himla ont om mig
för att jag den dag
jag möter den dig som
verkligen är ämnad för mig
inte bara ska finnas kvar
utan också för resten av våra liv
tillsammans kunna vara till glädje för dig ...





Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-05-20 10:52



Bookmark and Share


  Harriette
Underbart :-)
2014-05-20

  Coldasice VIP
Detta var en insiktsfull text.
Skriftad på ett väldigt vackert och målande sätt!

2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP