Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös




Ville inte bädda in mig
ljuden så påträngande
det jag älskar blev motbjudande
Kunde inte se mig själv
spegelbilden helt tom
Sökte efter
Vad söker jag?
Vetskapen att inte veta
berget eller tomheten
Allt blir oöverstigligt
Kom nära
stilla mig
Vill bara falla in i dig




Fri vers av Annette Andersson
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-20 11:28



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Slutet där är väldigt fint.
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson