Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gullig vän i kosmos är viktigare än kvalitativa tankar



En gullig vän i kosmos är viktigare än kvalitativa tankar och genomtänkta rödvinssamtal framåt natten. Vännen din som är sin egen dagmamma på Internet och sjunger hyllningssånger, trots att du åter spelat rugby med alfabetet.

Här efter följer en bild av jorden;

.

Jag fattar inte hur du och vännen får plats där, eftersom du tacklar ner bokstäver i mängder av konstiga meningar. Hallå, nu ser jag ändå dig och vännen! Ni står längst upp till vänster på punkten och vinkar till oss andra.





Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-20 16:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Saknas en viktig pusselbit här nere på jorden av henne skapad som av kärleken till orden. Bra skrivet!
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP