Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den vi säger oss älska, tycka om och bry oss om och som vi önskar få leva tillsammans med ... vare sig kan, ska eller bör någonsin vara någonting annat än nummer ett för oss!


Jag nöjer mig inte någonsin med någonting mindre ...

... än det som är
det allra bästa
i hela Universum
för mig ...

... i allmänhet ...

Men när
det kommer till
den dig
som är ämnad för mig
är  det synnerligen
och absolut fundamentalt
för mig ...

... i synnerhet!

Liksom jag förväntar mig
att det så ock är för dig
när det gäller mig
som är ämnad för dig ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-20 18:35



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Prio ett ...helt rätt!
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP