Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingrar glöder inte

Mina fingrar glöder inte
Mina fingrar darrar och skakar
Mitt hjärta brinner inte
Mitt hjärta skär
Min själ sjunger inte
Min själ skriker
När jag skriver dessa rader
Till Dig
Stilla




Fri vers av Röd & Blå
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-21 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röd & Blå
Röd & Blå