Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önska är ett bra sätt...

Ungen kan inte sova skriker i högan sky:
-Gode Gud ge mig en ponny i julklapp! En ny!
Far sa: -Tror du Gud är lomhörd jänta?
-Nej det var ej på hans dörr jag ville glänta...
Men på farfars här ovanpå, han brukar ju sig bry...







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2014-05-21 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt