Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget ur händerna



Och tiden bara går
trots att det känns
som om den står stilla

Hon lovar att fixa
både för sig själv
och för alla de andra

Men ingenting händer
just av sig själv
- löftena står tomma

Och tiden bara går




Fri vers av Jojo
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-03-27 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo