Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förföriskt

Hon var som en drottning, hon som hemligen kom till mig mitt på dagen. Och som sinnligt smekte mig med sin tunga.
Bit för bit slickade hon mig ren.
Det kittlade aningen i huden. Jag rös, jag njöt och var fullständigt avslappnad.

Emellanåt betraktade jag henne bakom halvslutna ögonlock. Hon hade persikohud över hela kroppen och hennes ögon bar ett kolsvart djup.

Efter fem minuter tog hon paus.
Putsade sig själv med bakbenen.
Vinkade med antennerna.
Surrade med sina vingar.
Innan hon flög iväg.

"Jag kommer snart tillbaka", viskade hon i flykten.

Min drottning, min lilla humla.




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-22 10:36



Bookmark and Share


  Connie
Älskar dina naturskildringar!
2014-08-22

  Maria Natasja
du kan verkligen det här.
Så skicklig på att fånga läsaren.

jag bugar här!
2014-05-28

  Monika A Mirsch VIP
i det underbara samspelet med de minsta bland oss ... jag får skälvningar av skogsviolen invid stigen ner mot stranden, smeker hennes vibrerande kronblad alldeles lätt, som ett andetag och vi ler....
2014-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP