Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sumering igenom dagen

i dag har det varit en dag full av nya erfarenheter
men inga som sticker ut och överträffar gårdagen

men jag har sett och mött mäniskor en del främmande
och en del jag älskar och tycker om så jag är mycket

glad även fast det inte var några händelser som var
va ho det var stressigt trevligt för jag mötte mäniskor

som behövde min hjälp den känslan som inte fanns ny
i mej kanske jag satte i dom och att nu på kvällen så

nu sitta jag här med känslan utav att vara behövd och
till nytta en sådan skön känsla för mej att lägga mej

med jag hoppas att det är det samma för dom natti
natti alla vackra poeter sov sött




Fri vers av den nakna poeten
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-22 21:33



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej Angela min vackra vän så är det jag älskar att vara till hjälp men jag njuter då jag är behövd för att ge allt jag har även om det bara är min sista krona så är det inte vad jag ger utan vad jag hade kram på dej med min vackra vän
2014-05-23

  angela Täubert fd Jansson VIP
Alla är vi behövda på ett eller annat sätt.....det gäller bara att komma på var vem och hur! kram
2014-05-23
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten