Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då det var vår...



Det fanns en tid då
sommaren var på ingång
när vi satt på en bänk
du & jag
och kommenterade knopparnas
iver och strävan

men hur ser det ut nu?
där du är
är det sommar där?
För här är det bara vinter
när du inte är här
fryser jag och det är kallt

jag minns hur vi satt där
och det var en evigt förväntansfull vår
men nu finns det bara vinter
och med mitt öppna sår,
längtar jag tillbaka till den gången
då det var vår...




Fri vers av King ink
Läst 667 gånger
Publicerad 2006-03-27 15:57



Bookmark and Share


    NoMi F
En längtansfull dikt
med en hel del sorg i känns det som
Den gången då du var här hos mig
Saknad efter en kär vän
efter livet och glädjen
Tårar som rinner i saknad
vackert din bästa hittintills tror jag
2006-03-28
  > Nästa text
< Föregående

King ink
King ink