Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt om det inre barnet i oss alla och vad det kan tillföra i våra liv.


Barnet inom dig

Leka
lek med
vara
var med
älska
barnet inom dig

Dansa din inre kärleks dans
låt glädjen sprida sig
över hela din värld
och kanske andras

Ja kanske djupen
höjderna
och det inre
skall tacka dig en gång
för att du vågade
för att du inte lät
någonting
skilja er
från
varandra

( igår?
idag?
för alltid?).




Fri vers (Fri form) av Sophia Ivarsson
Läst 655 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-23 19:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gör mitt bästa:)
2014-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson