Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vågar inte möta dig längre...


Diamanterna som skär

Det stora svarta skrovet,
med dom mörka gångarna ;
det är här nattens och drömmarnas sanna känslor frodas

Jag vågar inte möta dig på dagen,
dina ögon som glänste som diamanter i mitt huvud,
skär i mitt mörka skrov när jag nu blottar mig för dig

Men under nattens himmel; exploderar regnet
tårarna är oundvikliga

Jag undrar?
stal jag våran låga? eller brinner den fortfarande?

Mina lögner täckte sanningen,
så som dom släckte lågan,

det som finns kvar är rester
av hjärtat som inte längre finns,

I vinden hör jag allt,
som inte längre går att utsöndra




Fri vers av Arte
Läst 507 gånger
Publicerad 2006-03-27 16:55



Bookmark and Share


  Caicha
Denna var otroligt vacker och sorgsen på samma gång
Så känslofylld och helt klart något jag tyckte mycket om att läsa
2006-05-14

  Last Word Spoken
Diamanterna som skär
tårarna är oundvikliga

jag vågar inte möta dig
dina ögon som diamanter

mina lögner täckte sanningen
såsom de släckte lågan

i vinden hör jag allt
av det som finns kvar

hjärtat som inte längre finns
tårarna är oundvikliga

(wow, plockade en liten pärla ur ditt stora band av pärlor här! Gillas skarpt!)
2006-03-28

  Semir
e ovaj ispod meni veoma cudno pise kommentare.. ljepo si ov napiso, a ko da si mi malo tuzan :(
2006-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte