Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1


Arlanda 00.37

 

Jag kallar dig "Hollywood"

fast du flygit in från London

 

det är en kall natt i Stockholm

och nästan tomt i ankomsthallen

när du kommer genom gaten

 

mer än tre år har gått

sen du klev in i taxin vid Medborgarplatsen

jag stannade länge på trottoaren och såg efter dig

innan jag satte mig i bilen och grät

 

jag minns att jag tänkte att

nu ses vi aldrig mer

nu försvinner du ur mitt liv

och jag förbannade det "nödvändiga"

i att låta dig gå

men jag såg ingen annan väg

våra liv var för olika

 

men nu står du här framför mig

och jag förundras

över djupet i dina ögon

och jag tänker att du är ännu vackrare nu

och du skrattar åt min fånighet

när jag säger att jag vill

kyssa dig till evigheten

 

så knycker du till med huvudet

för att fixa till håret

så där som bara du kan

och vi tittar på varandra

utan att säga något

du för in dina händer innanför jackan

och jag känner ditt hjärta slå

när jag håller om dig hårt...

 

 




Fri vers av tdox
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-24 18:07



Bookmark and Share


  WyS VIP
Varm!
2014-05-24
  > Nästa text
< Föregående

tdox