Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår av dej


Spår av dej
när jag kommer hem.
Överallt,
precis som om du kommer strax.
Men det gör du inte.
Därför längtar jag illa.
För idag är en dålig dag.
Men imorgon
när jag kommer hem,
och ser spår av dej
är det kanske en bra dag.
Och då kan jag längta bra.
När jag ser spår av dej.





/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-03-27 19:43



Bookmark and Share


  LillasysterKanin
guuud va vacker, precis så man känner när man misst någon, ibland vill man minnas, o ibland gör det bara så jävla ont!!
2006-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina