Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

347. Att be



Att be är en gåva från Gud
Bön är samtal och liv
Att be är att öppna fönstret
mot Gud
så Han får komma in med sin kraft

Att be är att sträcka fram
sina tomma händer
och låta dem fyllas
med Kristi glädje och ljus

Att be är att öppna dörren
och låta Helig Ande blåsa in
med nytt liv

Att be är att fyllas med kraft
för att i kärlek kunna gå ut
i en besvärlig värld
Gå ut med glädje och ljus
och ett ständigt flöde
av liv





Fri vers av Maria T
Läst 411 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-05-25 15:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sista versen Gå ut mm. Detskall jag göra! Mycket fint!
2014-06-15

  Bibbi VIP
Grattis till ännu en placering:
"MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-06-02

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-05-28

  mare VIP
Så sant
visdomsord
2014-05-28

  Michaela Dutius
Ja jag tror det är den största gåvan i livet.
Någonstans att komma i glädje och sorg.
Och veta att den som lyssnar älskar mig och förstår mig!

2014-05-27

  anits VIP
Mycket fint skrivet idag när rubriken
är bönen.
2014-05-25

  walborg
Innerligt tack för orden på Bönsöndagen
2014-05-25

  Bibbi VIP
Amen!
2014-05-25

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fin text...
2014-05-25

    ej medlem längre
Bön är kärlek å glädje, säger Moder Teresa

Kom låt oss be!
2014-05-25

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2014-05-25

  Larz Gustafsson VIP
Underbar definition.

http://www.midnattsropet.se/2014/02/forstaelse.html

2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T