Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rädsla


tomt på mitt papper

Tittar ner på en tom sida
stirrar utan att se
Skriker utan att
höras
Känner mig innstängd
vill inte se
vill inte höra skriket i mittinre
tror inte på dig du säger jag är fin
vill inte se
vill inte höra
vill inte tro
att någon kan älska en som inte älskar sig själv




Fri vers av Zmultron
Läst 609 gånger
Publicerad 2006-03-27 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zmultron
Zmultron