Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en dag med demonstrationer, om oss som stod med ryggar vända, om de som stod med sina ansikten framåt, om människor.


Ramsorna löd oroväckande längs radhuslängorna

Rösterna tystades ibland
eller snarare ersattes
med vända ryggar
som buade
och andra ansikten
vända framåt
som applåderade
sida vid sida stod vi
ändå så långt ifrån
några med plats för få
många med plats för alla
för att alla får plats
nu ska bara alla förstå
att det är sant




Fri vers (Fri form) av menspoeten
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-26 19:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Löjligt att vända ryggen. Barnsligt. Omoget.
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten