Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det står någon på din lila matta

Skuggorna dansar på mina väggar och
luften har tagit slut i mina lungor
så nu måste jag ta ett lån
leva på lånad luft ur någon annans lungor
säg mig, säg mig älskade
är det såhär det känns att slitas itu
är det såhär det känns inuti
när hjärta och hjärna krockar
när det kolliderar i kosmos och känslorna
sitter utanpå kroppen men väl gömda
i min alldeles egna handlingsplan
där känslor har tider, det finns ett schema
i min alldeles egna handlingsplan
som fallerar i din famn och i dina ögon blå




Fri vers (Fri form) av menspoeten
Läst 217 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-05-26 19:35



Bookmark and Share


    nånja
Rå och omtumlande :)
2014-09-07

  Anya VIP
En stark här och nustund där diktarjaget verkligen är med om något omtumlande. Som någon smärtsamt härligt.
2014-07-23

  AgnesP
Väldigt fin.
2014-07-17

  genni VIP
Gillar det du skriver, fortsätt så!
2014-07-14

  Lars Hedlin
Yes mycket bra!
2014-05-27

    ej medlem längre


Superbra Denise ...
2014-05-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket fint skrivet
2014-05-26

    ej medlem längre
briljant!
2014-05-26

  axveronika
Det här var en jättefin text!
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten