Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den känslan, den oändliga promenaden

Det är som om någon
lagt koreografi
på morgonens rusningstrafik
det är något med dessa system
lysrören kastar sig mot fönstren
på busslinje noll
det står så på den
busslinje noll
för vi ska ingenstans
idag är en sådan dag
idag, finns inte jag
jag får svindel när jag
sluter ögonen
som ett vinterregnigt mantra
idag är en sådan dag
idag, finns inte jag




Fri vers av menspoeten
Läst 225 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-26 19:36



Bookmark and Share


  träsnidaren
Igenkänningen är stor. Fin morgondikt som griper tag.
2014-05-29

  Anya VIP
Morgonbilder från en stad....pricksäkra psykologiska grepp.
2014-05-27

  Anya VIP
Morgonbilder från en stad....pricksäkra psykologiska grepp.
2014-05-27

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2014-05-27

  Maria Sundelin VIP
Igenkännande
2014-05-27

    ej medlem längre

Du är så bra med dina tvära kast
varje rad, inget man kan förutse förrän man läst dem
2014-05-26

    ej medlem längre
bra!!
2014-05-26
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten