Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en del får aldrig äta av kakan

jag vill känna din puls

under mina läppar

 

jag vill känna

hur du darrar

nästan skälver

under min beröring

 

men jag kan aldrig

aldrig

röra dig

 

jag kan aldrig

hålla dig nära

 

för du känner

inte som jag

 

inte

som

jag

 

 

känner

för

dig




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 660 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2014-05-27 00:16



Bookmark and Share


  filharmoniker
Spot on
Smärtan i en bris av längtan typ
2020-07-06

  Dito VIP
Det var längesedan man kände så, men man glömmer inte hur det känns, känslig text, fin
2018-03-17

  Sebastian Noll
Wow! Det där gillar jag. Det där är riktigt, riktigt bra.
2015-09-05

    ej medlem längre
Väl beskriven känsla - mycket bra
2015-01-20

    AgnesKenshin
usch ja, den känslan är så smärtsam!
2014-09-01

  Connie
Jag känner mycket för denna text! Otroligt fin beskrivet om längtan. Passionerat med inslag av vemod.
2014-07-10

    17år
så sorgset på ett fint sätt, blir kär i den olyckliga kärleken
2014-05-27

  axveronika
inget är ensammare
2014-05-27

  Palett
Din fina text förmedlar sorgsen känsla !
2014-05-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Önskan klädd i rött och svart. Berörande diktat.
2014-05-27

  Lehva VIP
Så passionerat, vemodigt, respektfullt skrivet:-)
2014-05-27

    ej medlem längre
kärleksfullt men lite vemodigt berör du läsaren med dina ord..
2014-05-27

    ej medlem längre
Väldigt fin och sorgsen. Flödet i texten, där orden först forsar fram för att minska till ett litet droppande, förstärker intrycket av ett hjärta som rimmar med smärta.
2014-05-27

  Angel of love
Berörande text.
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP