Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En upplevelse (Fotot har ingen anknytning)


Ekerö Kurön

Sol lyser över din vandring

En människa som möter

Lyssnade och såg

Harmonin såg

Din process

Ett frö som väntar




Bunden vers av Federico Romano
Läst 442 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-27 16:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En lugn och rofylld text...så fint...
2014-05-29

  Lars Hedlin
En tanke formas ..bra...
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano