Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.bukefalos.com/threads/bambino-cat.1074116/ Kan ett handikapp verkligen vara delikat? http://migrated.ifokus.se/uploads/317/3175726f27fbcd33723ca70c1f624044/bambino2.jpg


Dom kallar det Bambino men jag kallar det Bimbo

En Bambino?
helt naken och kortbent?
och de kallar det för ny ras?

men ... dom verkar tro att dom har gjort en ny sorts katt-ras?

De har avlat fram en handikappad katt...
Det är inte raskatt-avel...
Det är avel på handikappade katter...
Det är inte katt-utveckling, det är katt-avveckling....
De har valt bort en del av katten...
De har valt att avla bort kattens ben och hår...

Det har inte gjorts en ny ras.
De har avlat bort en halv katt.

Ett "naturliga urval" har gjorts genom ett medvetet onaturligt urval.

Tror du också att en människa med dvärgväxt
som förlorat varje form av mänskliga håranlag
är en ny människoras???

Då har evolutionismen hjärntvättat 100% av din hjärna...

Så här är det:
Dom romantiserar,
dom tror på evolutionen,
dom tror att dom kan åstadkomma något nytt
som dom kan vara stolta över....
men allt som dom har gjort är att
selektera fram en särskild sorts handikappade katter genom att
selektera bort alla katter (inom avelsprogrammet) som har friskare anlag.

Sedan kliar dom sig på plånboken och
lockar till sig andra tanklösa
som betalar överpriser
för att få sig en egen gravt handikappad katt
med ett sött babynamn

Tänk, så nära det känns mellan orden Bimbo och Bambino på något vis




Fri vers av vildvin
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-28 12:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl reflekterat
2014-06-25

  Solitaire VIP
Vägen tillbaka mot krukbarn och mänskliga facklor borde åtminstone lämna djuren i fred, men icke!
En bra och viktig text! Delar gärna på Twitter om jag får
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin