Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

övermäktigheten

övermäktigheten

överrumplar dig

när du minst anar det

 

formulerandet är du

ekot av det som pågår

i uppfattningen

 

dagarna fyller dig

med sitt helium

och kanske lyfter du




Fri vers av andrasidan
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-28 22:25



Bookmark and Share


  L.byström
vacker slutformulering - helium och kanske lyfter du
gillar även den filosofiska tonen.
2014-12-24
  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan