Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min vackraste handväska. Egen fotobild.


PÅ MIN LEDIGA DAG

Jag sitter i mitt rum och
skriver igen.
Klockan är knappt två.
Nattregn ute.
Jag små fryser och försöker
få värme utav en varm kopp
honungsvatten.
Har hunnit skrivit en dikt
så dagen är räddad.
Det blir en lång dag så jag
åker till stan med tio bussen
och shoppar kläder.
Hoppas även hitta en handväska.
Sen blir det fika i ett Café.
Där får jag en mysig stund.

MaRit MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-29 09:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Väskan superfin!
2014-05-29

  Bibbi VIP
Låter som en verkligt småtrevlig dag.

Lycka till verkligen.

Kanske nya kläder till Din så fina mannekänguppvisning i Dina fantastiska utställningar?
2014-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Ha det bra!
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos