Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsamt

Och inatt var första gången du dök upp i mina drömmar.
Precis som om det vore på riktigt.
Vi skulle ta det långsamt,
ska ta det långsamt.

Du såg rakt in i mina ögon
men lär mig inte kyssa dig.
La mina armar runtom dig,
du tar bort dem

Långsamt.

Vaknar och ser in i ingenting.
Vart är du?
Du som var så nära är långt bort.
Förstår att det måste
bli verkligt.

Du ska bli min.




Fri vers av riverenvackerdröm
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-29 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

riverenvackerdröm
riverenvackerdröm