Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt bästa ord


Minns du

när du frågade mej

om mitt bästa ord.

Då kom jag inte på det,

men jag vet nu

att det är



evighet.





/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-03-27 20:40



Bookmark and Share


  AndersN
Det känns bekant, evigheten. Det tysta, det vackra, det oundgängliga syftet med så mycket. Fint skrivet
2006-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina