Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU

Solen gnisrar i dina ögon
En ljummen bris får ditt korta hår att röra sig

En våg av värme svallar över mig när din blick möter min
Jag badar i ett hav av lycka när du ler

Ditt skratt klingar likt vårens första fågelsång
Din kärlek till mig får mig att leva

Men får jag leva?
Älskar du mig?




Fri vers av Katastroferna
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-03-27 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katastroferna
Katastroferna