Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör det?

Vad gör det att jag inte förstår?

Vad gör det att jag älskar dig?

Vad gör det om du inte älskar mig tillbaka?

Jag vet svaret

Det gör ont.




Fri vers av Katastroferna
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-03-27 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katastroferna
Katastroferna