Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmation i en något annorlunda och kanske inte helt och fullt rumsren komposition ...


För evigt ung ...

... är ej
vad jag önskar mig
att få vara ...

Likväl 
vilar ett obevekligt lugn
över det faktum
att oavsett 
livets mindre goda sidor
av djävligheter
otrygghet
och frånvaron av
att ens någon form
av kontinuitet
kunna få bevara ...

... så tycks det som
om jag förbannats
eller välsignats med
att latent evigt ung 
tvingas fortsätta vara

för att inte missa 
någon otänkbarhet
som sig på vägen uppenbaras ...

För mig 
är det intet annat
än en förbannelse
utan dig
som är ämnad mig ...

... men en välsignelse
som får mig att förlåta
allt och se det som varit
men ej längre är
som mången nyttig erfarenhet ...

... om det visar sig
ha varit en absolut nödvändighet
för att jag den dag
du kommer till mig
äntligen resten av mitt liv
tillsammans med dig få vara ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-05-30 10:36



Bookmark and Share


  WyS VIP
Fint!
2014-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP