Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi fångade den och ägde den, men tappade bort varandra och oss själva på vägen.. jag saknar dig ännu och det vackra vi hade..allt speglat i en dikt jag skrev 2007-08-25


Din blick smälter min värld


Jag saknade dig i natt!
Varje sekund utan dig
är en evighet!

~~*~~

Dina ögon följer mig
överallt.
Din blick smälter
min värld.

~~*~~

Kan inte stå emot
din oemotståndliga 
dragningskraft!

~~*~~

Musiken vi hört 
river upp
blödande sår
av längtan. 

~~*~~

I sommarens sista
kväll
vill jag vandra
med dig
hand i hand
in i solnedgången.

~~*~~

Där smälter vår
glöd himlen
och 
vi blir ett 
med
den glödgade
sjunkande solen.

***

 




Fri vers (Fri form) av Stjärnöga
Läst 881 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-05-30 19:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vacker är din text!
2014-06-03

    ej medlem längre
Alldeles varmt och kärleksfullt beskrivet.
2014-06-03

  WyS VIP
Känsloladdat fin!
2014-06-03

  ULJO
att något så melankoliskt kan bli så vackert
2014-06-02

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert du beskriver din saknad...mjukt och ömt...
2014-06-01

  Lars Hedlin
Så fint och ömt känslan förmedlas med hjärta och själ...
2014-05-31

  Chawa VIP
De oförglömliga minnenas dikt... Smärtsamt vackert...
2014-05-31

  Rozsi.kovacs

Så ljuvliga rader fyllda med kärlek
2014-05-31

  Ninananonia VIP
Vacker..
2014-05-31

  Connie
Starkt, och utlämnande. Så vackert skrivet om något så sorgligt!
2014-05-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Saknad klädd i vackra kläder!
2014-05-30

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om en stor saknad.
2014-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga