Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvällens återspel ligger

 

kvällens återspel ligger

som en bedövad patient

just innan kirurgen kommer

 

när det knackar på rutan

vänder sig den kalla huden

åt ett annat håll

 

trummorna vid elden

virvlar som flaskandar

under tyst himmel

 

de serafiskt förbrukade

blir till fåglar

halstrade över lågorna

 

under vågorna vilar

de silverfjällade med ögon

större än förståelsen

 

det går att ankra i en radio

förälska sig i ett mönster

det går att dö i onödan




Fri vers av andrasidan
Läst 375 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-05-30 22:03



Bookmark and Share


  Jimmy B Bergquist
Älskar ditt författande
2015-10-06

  Fjäderlös
det går att dö i onödan. den är fantastisk!
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan